• Welkom op Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Vacature: Gastheer/gastvrouw catering met warme persoonlijkheid

Zitten dienstverlening en gastvriendelijkheid in je DNA? Doe jij net dat stapje extra om het je gasten naar de zin te maken? Dan willen we je graag ontmoeten. Wij geloven in de kracht van de natuur en de vrije wil van mensen. Ieder mens is uniek, en verdient in onze ogen een afscheid dat bij haar of hem past. Hoe fijn zou het zijn om alle tijd, rust en ruimte te hebben bij een afscheid? Onze filosofie staat voor die vrijheid. Letterlijk en figuurlijk.

Natuurwerkdag

18 maart hebben we onze eerste natuurwerkdag mogen ervaren. Ondanks dat het de eerste keer was, waren we toch met een groep van ongeveer 20 mensen.

Betalen in termijnen nu mogelijk

Een zelf uitgekozen plekje voor altijd, in de vrijheid en rust van de natuur Velen van u willen graag nu al een uniek plekje in het natuurgebied van Schoorsveld kopen. Want het is voor altijd. U mag uw plek zelf kiezen. En het voelt goed dat dit vastgelegd wordt.

Kennismakingsavond uitvaartondernemers

Op dinsdag 17 januari waren zo’n 40 uitvaartondernemers te gast bij Schoorsveld. Het was een informele kennismakingsavond. Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de nabestaanden is het fijn dat we van elkaar weten op welke manier we gezamenlijk een mooie bijdrage kunnen leveren aan het afscheid. Om het nuttige met het aangename te verenigen was er ook een proeverij waarbij de uitvaartondernemers de verschillende koffietafels van

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Newsletter
 
Sending

Partner van Schoorsveld

logo-natuurmonumenten

Het natuurgebied wordt uiteindelijk overgedragen aan Natuurmonumenten. Zo blijft het natuurgebied voor altijd behouden.